Nieuws RSS icoon

 • Maak kans op een gratis wormenhotel

  23 juni 2021

  ‘Wat voor een hotel?’, denkt u misschien. Een wormenhotel! Als gemeente en Rijnvicus willen we zo min mogelijk grondstoffen verspillen. Alles wat we hergebruiken, hoeven we niet opnieuw te produceren en dat is beter voor het milieu.

 • Positieve reacties op werken met de uitvoeringsagenda!

  Rijnvicus en Gemeente Alphen aan den Rijn werken met enthousiasme samen aan de doorontwikkeling van de uitvoering van de Participatiewet. We willen onze dienstverlening voor werkzoekenden en ondernemers blijven ontwikkelen, daarom zijn er verbeterpunten opgesteld. Met deze punten gaan wij aan de slag: de uitvoeringsagenda. In de video vertellen betrokken medewerkers over het werken met de uitvoeringsagenda.

 • Marktonderzoek Rijnvicus

  Wij zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening te optimaliseren.

 • Annelies Doornbosch blijft als directeur Rijnvicus

  Per 10 november is Annelies Doornbosch gestart als ad interim directeur van Rijnvicus. Zij nam de functie een aantal maanden waar en blijft nu als vaste directeur Rijnvicus leiden. Het college is verheugd dat ze blijft als directeur en verder kan met haar ingezette koers voor een toekomstbestendig Rijnvicus.

 • Resultaten onderzoek hackpoging: geen verdere sporen gevonden

  12 maart 2021

  Er is onderzoek gedaan naar de hackpoging bij Rijnvicus. Het digitaal forensisch onderzoek door het Nederlands Forensisch Incident Response heeft aangetoond dat er geen verdere sporen zijn gevonden.

 • Hackpoging bij Rijnvicus

  12 maart 2021

  Er is een poging tot hacken bij Rijnvicus gedaan. Hier is zeer alert en adequaat op gereageerd. Momenteel wordt onderzoek gedaan of hierbij gegevens zijn misbruikt.

 • Succes verhaal Jilian Houssein

  09 maart 2021

  We proberen regelmatig een succes verhaal te belichten. Vandaag is Jilian Houssein aan de beurt!