Nieuws

 • Nieuwe samenwerking: Rijnvicus en Stichting WerkVinden Alphen samen op weg naar werk 16 juli 2019

  Op maandag 15 juli 2019 was de ondertekening van de samenwerkingsafspraken tussen Rijnvicus en WerkVinden Alphen. Beide organisaties vinden het belangrijk om elkaar aan te vullen en hebben een gezamenlijk doel: voor zoveel mogelijk mensen een betaalde baan te vinden. Beide partijen hebben veel contacten met werkzoekenden en werkgevers.

 • Geslaagde 1e editie van netwerkcafé In the Flow 05 juli 2019

  Op donderdag 4 juli heeft Rijnvicus de 1e editie georganiseerd van het netwerkcafé In the Flow. Dit is een laagdrempelige bijeenkomst waar ondernemers en gemotiveerde werkzoekenden elkaar ontmoeten. De werkzoekenden hebben zichzelf kort gepresenteerd met prachtige pitches. Daarna was er tijd om te netwerken. De eerste banen zijn een feit.

 • Rijnvicus beheert sporthal De Vlinder 02 juli 2019

  Per 1 juli 2019 beheert Rijnvicus sporthal De Vlinder. Rijnvicus kreeg officieel de sleutel overgedragen van de gemeente Nieuwkoop. Wethouder Bernadette Wolters gaf symbolisch de bal door aan Jan de Vries (directeur van Rijnvicus). Rijnvicus neemt zowel de schoonmaak als de horeca op zich.

 • Nieuwe website voor Rijnvicus 11 april 2019

  Rijnvicus heeft een nieuwe website. Hiermee hopen we u nog beter van dienst te kunnen zijn.

 • Ondernemers in zonnetje gezet door Rijnvicus 15 maart 2019

  Op 14 maart 2019 (tijdens de Dag van de 1000 voorbeelden) heeft Rijnvicus verschillende ondernemers bezocht en in het zonnetje gezet. Dit om waardering uit te spreken en ze een welverdiend cadeautje te geven. Deze ondernemers zorgen ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zijn.