Ondernemers in zonnetje gezet door Rijnvicus

Op 14 maart 2019 (tijdens de Dag van de 1000 voorbeelden) heeft Rijnvicus verschillende ondernemers bezocht en in het zonnetje gezet. Dit om waardering uit te spreken en ze een welverdiend cadeautje te geven. Deze ondernemers zorgen ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zijn.

Uitdaging aangaan

Deze betrokken ondernemers geven het goede voorbeeld en steken hun nek uit om sociaal te ondernemen. Ze hebben vanuit de Wet Banenafspraak mensen aan het werk met een arbeidsbeperking. De werkgeversadviseurs van Rijnvicus vinden het belangrijk om deze ondernemers uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop te bedanken. De ondernemers nodigen graag andere ondernemers uit om ook aan de slag te gaan met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Dag van de 1000 Voorbeelden

De Dag van de 1000 Voorbeelden is een initiatief van het project: Op naar de 100.000 banen (een project van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland). Dit is het 3e jaar op rij dat de Dag van de 1000 Voorbeelden wordt georganiseerd.

Mooie kans bieden

“We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen op ons bezoek. Ondernemers bieden mensen met een arbeidsbeperking op deze manier een mooie kans om zichzelf te ontwikkelen. De ondernemers zijn tevreden over betrokkenheid en kwaliteiten van deze werknemers,” aldus de werkgeversadviseurs.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om iemand (met een afstand tot de arbeidsmarkt) aan te nemen? Neem contact op met Rijnvicus via telefoonnummer 0172 - 504 504 of stuur een e-mail naar info@rijnvicus.nl

Foto medewerkers

Superr in Oegstgeest

Foto medewerkers

Mercedes in Alphen aan den Rijn