Rijnvicus genomineerd voor de VOAWARDS 2020

De Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) heeft de 15 genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020. Rijnvicus is genomineerd in de categorie MKB XL. In oktober hebben VOA-leden gestemd op bedrijven die volgens hen een VOAWARD verdienen. Bedankt voor alle stemmen op Rijnvicus! We feliciteren ook alle andere genomineerden voor de VOAWARDS.

Nominatie door andere ondernemers

Rijnvicus is zeer trots dat ondernemers uit de regio ons nu al hebben genomineerd. Dit is namelijk een prijs voor en door ondernemers. Rijnvicus bestaat in zijn nieuwe vorm pas 2 jaar. In het bijzonder willen we ook onze medewerkers bedanken, zij zorgen er elke dag weer voor dat ze hun steentje bijdragen aan het succes van Rijnvicus.

“Er wordt gezien wat voor mooi werk we doen. We begeleiden elk jaar honderden werkzoekenden naar een baan. Zo zorgen we ervoor dat ondernemers gemotiveerd personeel aan het werk hebben. Binnen het leerwerkbedrijf werken mensen voor wie de afstand naar een baan op de arbeidsmarkt (nog) te groot is. We maken mooie producten en diensten. Het harde werken wordt nu beloond met een heuse nominatie. Voor ons is dit een stimulans om door te gaan met de ontwikkeling van al die (on)ontdekte talenten samen met het bedrijfsleven”, aldus een hele blijde directeur Jan de Vries.

Verkiezing van VOAWARDS – 9 januari

De verkiezing van de VOAWARDS is op 9 januari 2020 tijdens nieuwjaarsbijeenkomst in het theater Castellum. De leden van de VOA kiezen zelf de uiteindelijke winnaar in de diverse categorieën. Het is een echte publieksprijs. De winnaars nemen tijdens deze avond deze mooie prijs in ontvangst. In de volgende categorieën wordt er een VOAWARD uitgereikt: ZZP, Starters, Horeca en Retail, MKB en MKB-XL. Benieuwd naar andere genomineerden, kijk dan op de website van de VOAWARDS.

 

VOAWARD