Rijnvicus beheert sporthal De Vlinder

Per 1 juli 2019 beheert Rijnvicus sporthal De Vlinder. Rijnvicus kreeg officieel de sleutel overgedragen van de gemeente Nieuwkoop. Wethouder Bernadette Wolters gaf symbolisch de bal door aan Jan de Vries (directeur van Rijnvicus). Rijnvicus neemt zowel de schoonmaak als de horeca op zich.

Nieuwe beheerder Rijnvicus

Enige tijd geleden is afgesproken dat Lyna Kant gaat stoppen als beheerder van De Vlinder. Zij is op 1 juli gestart met een nieuwe uitdaging. De gemeente Nieuwkoop heeft besloten om Rijnvicus in te schakelen voor het beheer van De Vlinder.

Horeca en schoonmaak

Rijnvicus gaat zowel de schoonmaak als horeca van De Vlinder verzorgen. De schoonmaak vindt plaats op tijdstippen dat de hal niet wordt gebruikt door de scholen en de sporters. De sport-ondersteunende horeca zorgt er voor dat sporters (en andere bezoekers) voor en na het sporten wat kunnen drinken, een kleine snack kunnen eten en bijpraten.

De openingstijden van De Vlinder zijn dinsdag tot en met zaterdag van 17.00 tot 24.00 uur. De groep sporters op zondag en maandag is zo klein dat daar andere oplossingen voor gevonden zijn.

Heropening De Vlinder

In de zomervakantie vindt er onder andere onderhoud plaats aan de vloer van de sporthal. Eind augustus / begin september zal De Vlinder weer geopend zijn. Als de exacte datum bekend is laten we dat via onze website weten.

Meer informatie

Foto heropening De Vlinder