2e netwerkcafé in The Flow: veel interesse in gemotiveerde werkzoekenden

Op 10 oktober was de 2e editie van het netwerkcafé In The Flow.

Er waren nog meer ondernemers die graag wilden kennis maken van de werkzoekenden van Rijnvicus. In totaal maar liefst 11 ondernemers en 9 werkzoekenden. Na het succesvolle 1e netwerkcafé was er vanuit de ondernemers veel interesse om deel te nemen aan het 2e netwerkcafe. Alle deelnemers van het 1e netwerkcafé hebben inmiddels een nieuwe baan of uitdaging gevonden.

Openstellen netwerk

Tijdens een pitch (boodschap van 1 minuut presenteren werkzoekenden zichzelf. Hieruit wordt snel duidelijk wat hun talenten en kwaliteiten zijn. Na de pitches was er voldoende tijd om te netwerken met werkzoekenden en ondernemers. Het openstellen van het netwerk van ondernemers is zeer waardevol voor de werkzoekenden van Rijnvicus. Er zijn direct al afspraken gemaakt en waardevolle contacten opgedaan. Hiermee hebben de werkzoekenden hun kans op een leuke baan vergroot. Aan het einde van het netwerkcafé liepen zowel ondernemers als werkzoekenden met een glimlach iFlow uit.

Inmiddels hebben 2 werkzoekenden een sollicitatiegesprek gehad naar aanleiding van het netwerkcafé. Dit is gelukt door het netwerken met de aanwezige ondernemers

Rijnvicus en de VOA zijn de werkzoekenden dankbaar voor de openhartige pitches. En tevreden met de aanwezige ondernemers, namelijk: Wijdezorg, Volksuniversteit Alphen aan den Rijn, Avifauna, Van der Valk, EP92, Cleanlease, SEO & SEA online marketing, Creatieve Geesten, Tidak administratiekantoor, Noble mobility en Philadelphia.

De VOA, iFlow en Rijnvicus geloven in de kracht van het netwerkcafé en gaan door met deze samenwerking.

Meld u aan voor de 3e editie van het netwerkcafé

De 3e editie van het netwerkcafé is op woensdag 13 november van 9.00 tot 10.30. Alle ondernemers zijn van harte welkom! U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar wsp@rijnvicus.nl

Netwerkcafe