Voor werkgevers en werkzoekenden: netwerkcafé in iFlow op 10 oktober

Op donderdag 10 oktober van 9.00 tot 10.30 uur is er weer een Netwerkcafé in iFlow. Het netwerkcafé is een initiatief van Rijnvicus, VOA en iFlow en is bedoeld om werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te koppelen. Als werkgever bent u bent van harte uitgenodigd.

Deelnemers

Tijdens het netwerkcafé presenteren zo’n 10 - 15 werkzoekenden zich in 1 minuut (dit heet ook wel pitchen) aan werkgevers. U als werkgever ziet direct wat hun kwaliteiten zijn. De werkzoekenden hebben bij Rijnvicus de intensieve training Jouw weg naar werk gevolgd. Tijdens de training leren de werkzoekenden hoe ze moeten solliciteren, pitchen en netwerken. 

Werkgevers

Als werkgever kunt u de werkzoekenden misschien een passende uitdaging bieden of ziet u kansen binnen uw netwerk in de regio Alphen aan den Rijn. Dit hoeft niet per se een betaalde baan te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook een meeloopdag, een snuffelstage of een werkervaringsplek zijn. Het netwerkcafé is er vooral om werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact te laten komen.

Locatie en tijdstip Netwerkcafé

Tijdstip: 9.00-10.30 uur.
Locatie: iFlow Ondernemingshuis Alphen, Europaplein 10 in Alphen aan den Rijn.