Annelies Doornbosch ad interim directeur Rijnvicus

Per 10 november start Annelies Doornbosch als ad interim directeur van Rijnvicus. Zij neemt de functie waar totdat er een nieuwe, vaste directeur is geworven. De planning is dat de nieuwe vaste directeur start in het 1e kwartaal van 2021.

Energieke en betrokken directeur

Annelies Doornbosch staat bekend als een betrokken en energieke directeur. Zij heeft veel ervaring bij gemeenten en gemeenschappelijke regelingen. Als laatste was zij werkzaam bij de Regionale Sociale Dienst- Kromme Rijn Heuvelrug. 

Koersvast naar de toekomst

Zij heeft veel zin om aan de slag te gaan bij Rijnvicus. Annelies Doornbosch: “Volgens mij wil ieder mens waardevol zijn en meedoen. Werk draagt daaraan bij en daarom vind ik dat Rijnvicus een belangrijke toegevoegde waarde heeft. Tegelijkertijd verandert er veel om ons heen en dat maakt het soms lastig om voortdurend die toegevoegde waarde te laten zien. Ik zorg ervoor dat Rijnvicus goed op koers blijft tot de nieuwe directeur komt. Door verbinding te zoeken, belangen te verenigen en te blijven focussen op waarom en waarheen. Ik kijk ernaar uit iedereen te leren kennen en mijn steentje bij te dragen aan een mooie toekomst voor Rijnvicus.”

Annelies Doornbosch