Rijnvicus wint dankzij Alphense ondernemers de VOAWARD MKB-XL

Op donderdag 9 januari was de verkiezing van de VOAWARDS (de ondernemersprijs van de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn).

Spannende verkiezingsronde

Tijdens een spannende verkiezingsronde voor de categorie MKB-XL zijn de meeste stemmen van de ondernemers uitgebracht op Rijnvicus. Bedankt voor alle steun en stemmen op Rijnvicus! We feliciteren ook alle andere winnaars en genomineerden van de VOAWARDS. Het theater Castellum zat bomvol met bedrijven die hun stemmen hebben uitgebracht op de beste ondernemers. De VOAWARD is een échte publieksprijs.

Voor en door ondernemers

De directeur van Rijnvicus Jan de Vries was ongelooflijk blij met deze uitslag. “Elke dag werken er weer 900 medewerkers keihard om ons bedrijf goed op de kaart te zetten. Onze medewerkers wil ik bedanken omdat zij ervoor hebben gezorgd dat we nu het beste bedrijf zijn uit de regio. Rijnvicus bestaat in zijn nieuwe vorm pas 2 jaar. Ik ben enorm trots dat we dit nu al hebben bereikt.
Daarnaast draag ik onze prijs op aan alle ondernemers. Dankzij hen hebben we deze prijs gewonnen. Er zijn in onze regio veel ondernemers die hun nek uitsteken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een mooie werkplek te bieden of bijvoorbeeld door werk bij ons uit te besteden. Dit podium wil ik graag gebruiken om deze ondernemers in het zonnetje te zetten.”

De volledige uitslag is te vinden op de website van de VOAWARDS.

 

VOAWARDS

VOAWARDS JAN EN CHANTAL

VOAWARDS