Uitnodiging: Netwerkcafé In the Flow - 20 februari

Al drie keer hebben iFlow, VOA en Rijnvicus het netwerkcafé georganiseerd. Wij nodigen u van harte uit mee te doen aan de vierde editie van het netwerkcafé In the Flow. Inmiddels hebben al veel werkzoekenden dankzij het netwerkcafé een mooie baan gevonden in de regio. We zoeken naar meer werkgevers die willen bijdragen aan dit succes!

Datum: Donderdag 20 februari, van 09.00- 10.30 uur.
Locatie: iFlow Ondernemingshuis Alphen.
Europaplein 10, 2408 GX Alphen aan den Rijn.

Gemotiveerde werkzoekenden

Tijdens het netwerkcafé presenteren zo’n 15 tot 20 gemotiveerde werkzoekenden zich in 1 minuut (dit heet ook wel pitchen) aan u. U als werkgever ziet direct wat hun kwaliteiten zijn. De werkzoekenden hebben bij Rijnvicus de intensieve training Jouw weg naar werk gevolgd. Tijdens de training leren ze hoe ze het beste kunnen solliciteren, pitchen en netwerken.

De werkzoekenden zijn op zoek naar een baan en voor deze editie hebben wij werkzoekenden die interesse hebben in de verkoop, zorg, administratie, productie, logistiek en transport. Uiteraard hebben we ook werkzoekenden die graag in andere sectoren willen werken.

Netwerken en kansen benutten

U kunt de werkzoekenden mogelijk een passende uitdaging bieden of ziet u kansen binnen uw netwerk in de regio. Dit hoeft niet per se een betaalde baan te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook een meeloopdag, een snuffelstage of een werkervaringsplek zijn. Het netwerkcafé is er vooral om werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact te brengen.

Voorbeelden van bedrijven die de werkzoekenden een kans hebben gegeven: WIJdezorg, Van Der Valk, Avifauna, Asito, Cleanlease, Marcenbas en iFlow.

Aanmelden: via wsp@rijnvicus.nl of ondernemen@iflowalphen.nl.

 Netwerkcafe 1