juni 2021

 • Marktonderzoek Rijnvicus

  Wij zijn voortdurend bezig om onze dienstverlening te optimaliseren.

 • Positieve reacties op werken met de uitvoeringsagenda!

  Rijnvicus en Gemeente Alphen aan den Rijn werken met enthousiasme samen aan de doorontwikkeling van de uitvoering van de Participatiewet. We willen onze dienstverlening voor werkzoekenden en ondernemers blijven ontwikkelen, daarom zijn er verbeterpunten opgesteld. Met deze punten gaan wij aan de slag: de uitvoeringsagenda. In de video vertellen betrokken medewerkers over het werken met de uitvoeringsagenda.

 • Maak kans op een gratis wormenhotel

  09 september 2021

  ‘Wat voor een hotel?’, denkt u misschien. Een wormenhotel! Als gemeente en Rijnvicus willen we zo min mogelijk grondstoffen verspillen. Alles wat we hergebruiken, hoeven we niet opnieuw te produceren en dat is beter voor het milieu.

 • Kick-off Centrum voor Innovatief Vakmanschap Leven Lang Flex bij Rijnvicus

  07 juli 2021

  Onderwijs, ondernemers en overheden trekken samen op om (jong)volwassenen die lastig aan een baan komen in het Groene Hart te helpen om een duurzame plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Hiervoor is het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Leven Lang Flex opgericht dat officieel van start is gegaan tijdens een online talkshow bij het sociaal ontwikkelbedrijf Rijnvicus.