Stappentrap: ondernemers en Rijnvicus zetten ontwikkeling van werkzoekenden voorop

Op 14 december zijn de eerste verklaringen voor de Stappentrap ondertekend door de betrokken ondernemers. De Stappentrap is de oplossing om geschikt personeel te vinden en verder te ontwikkelen bij werkgevers uit de regio. Daardoor vinden werkzoekenden met een uitkering een betaalde baan.

Inzicht in talenten

Door de Stappentrap kunnen ondernemers op een laagdrempelige wijze samen met Rijnvicus personeel ontwikkelen. Hierdoor krijgt de ondernemer inzicht in het de talenten en groeimogelijkheden van hun medewerkers.
De eerste ondernemers gaan al aan de slag met Stappentrap, namelijk:

  • Boomkwekerij M.J.G. de Jong
  • Ten Brink Food Herenhof B.V.
  • Van der Valk hotel Avifauna
  • Samen Sterker B.V.
  • Hillsafety B.V.
    Daarnaast ondersteunen de VOA, gemeente en EDBA dit initiatief en zij zorgen er mede voor dat er voldoende geïnteresseerde werkgevers voor de stappentrap zijn. 

Wethouder Han de Jager: “Ik ben trots op deze ondernemers die werkzoekenden een kans geven om te leren en te werken, zodat ze er klaar voor zijn de arbeidsmarkt te betreden.”

Meer weten?

De Stappentrap maakt het mogelijk om gemotiveerde medewerkers te ontwikkelen en vinden voor uw onderneming. Benieuwd hoe we dat precies doen? Kijk op onze pagina over de Stappentrap

Stappentrap Bas te Rieel en Joyce Galjé -van der ValkStappentrap Bas te Riele en Edwin ten BrinkStappentrap Arne en Marcel de Jong

Van links naar rechts: Joyce Galjé -van der Valk Van der Valk hotel Avifauna), Edwin Ten Brink (Ten Brink Food Herenhof B.V.), beiden met werkgeversadviseur Bas te Riele (Rijnvicus) en Marcel de Jong (Boomkwekerij M.J.G. de Jong) met werkgeversadviseur Arne Klijnsma (Rijnvicus) zijn de eerste officiële Stappentrapondernemers.

Stappentrap Joost BerkhoutStappentrap VOA Bas de LangeStappentrap Annelies Doornbosch

Van links naar rechts: Joost Berkhout (EDBA), Bas de Lange (VOA) en Annelies Doornbosch (Rijnvicus) ondertekenen verklaring Stappentrap.

Willem AnibaHan Kalkman2Han de Jager

Van links naar rechts: Jan-Willem Aniba (Samen Sterker), Bas te Riele (Rijnvicus) en Han Kalkman (Hillsafety B.V.) en wethouder Han de Jager ondertekenen verklaring Stappentrap.