maart 2021

 • Veel waardering voor de Smikkelkar van Rijnvicus!

  01 maart 2021

  Vanuit De Verrassing is het initiatief ontstaan om met een kar vol huisgemaakte zoetigheden langs de bewoners van Driehoorne te gaan. Op 18 februari was het dan zover en gingen we voor het eerst langs de deuren Uiteraard houden onze medewerkers zich aan de coronamaatrelen.

 • Succes verhaal Jilian Houssein

  09 maart 2021

  We proberen regelmatig een succes verhaal te belichten. Vandaag is Jilian Houssein aan de beurt!

 • Een steuntje in de rug voor Tozo-ondernemers

  21 september 2021

  In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn en Rijnvicus heeft een team van ondernemers uit de regio geïnventariseerd hoe het gaat met de 636 ondernemers die de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo) hebben ontvangen.

 • Hackpoging bij Rijnvicus

  12 maart 2021

  Er is een poging tot hacken bij Rijnvicus gedaan. Hier is zeer alert en adequaat op gereageerd. Momenteel wordt onderzoek gedaan of hierbij gegevens zijn misbruikt.

 • Resultaten onderzoek hackpoging: geen verdere sporen gevonden

  12 maart 2021

  Er is onderzoek gedaan naar de hackpoging bij Rijnvicus. Het digitaal forensisch onderzoek door het Nederlands Forensisch Incident Response heeft aangetoond dat er geen verdere sporen zijn gevonden.

 • Speciale aanbieding: 48 vaks-vloerdisplay voor postkaarten

  31 maart 2021

  Vloerdisplay met 48 vakken voor een maximale kaartmaat van 110 mm x 160 mm. Dit is een tijdelijke aanbieding dus wees er snel bij!