De Week van het Werk

De Week van het Werk is een week waarin werk en ontwikkeling centraal staan. De wereld is veranderd én nu gaan we weer door! Nieuwe uitdagingen voor werknemers en ondernemers. Ontdek deze kansen tijdens de Week van het Werk van maandag 1 november tot en met zaterdag 6 november 2021.

Kansen en uitdagingen voor werkgevers en werkzoekenden

Tijdens de Week van het Werk ontdek je waar de kansen liggen voor het vinden van een uitdagende baan, werken en ontwikkelen in de regio. Rijnvicus organiseert de Hartstikke Sociaal Bokaal en het Banenfestival. 

Hartstikke Sociaal Bokaal

Rijnvicus reikt op donderdag 4 november Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek geven in hun onderneming. Dit is een echte prijs voor en door ondernemers. 

Banner Hartstikke Sociaal Bokaal

Banenfestival

Dit jaar organiseren we op zaterdag 6 november van 13.00 – 16.00 uur een groots en modern banenfestival. Het wordt bruisende dag in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn voor werkgevers, werkzoekenden maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe uitdaging.

En er is nog meer

Benieuwd welke mooie activiteiten er nog meer tijdens de Week van het Werk worden georganiseerd? Bezoek de website van de Week van het Werk. We zien je graag tijdens de Week van het Werk!

WvhW banners_hoe werk ik door 1200x6303


Ook was er dit jaar een digitale editie van de Week van het Werk