Verkiezing Hartstikke Sociaal Bokaal

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Rijnvicus reikt 4 november de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek gaven in hun onderneming.

Ondernemers met een sociaal hart 

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. Het gaat om ondernemers die werkzoekenden (met enige) afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek geven in hun onderneming.

Criteria 

Vanuit Rijnvicus zijn diverse werkgevers genomineerd voor de Hartstikke Sociaal Bokaal. En team van onafhankelijke specialisten heeft alle nominaties getoetst op onderstaande criteria.
•    Afname van producten bij Rijnvicus. 
•    Indienstname / werkervaringsplekke voor onze kandidaten.
•    Uitbesteden van werk aan Rijnvicus. 
•    % van personeel dat valt onder SROI-doelgroep.

Op 8 oktober zijn de top 3 ondernemers verrast. Ze kregen en mooie taart en zijn in het zonnetje gezet. Tijdens de uitreiking van de Hartstikke Sociaal Bokaal wordt de uiteindelijke top 3 gekozen. 

Programma Hartstikke Sociaal Bokaal 

Het programma start met een opening door Annelies Doornbosch (directeur van Rijnvicus), zij vertelt meer over wat Rijnvicus precies is en wat we voor ondernemers kunnen betekenen. Rijnvicus is een sociaal, duurzaam en modern ontwikkelbedrijf. En de uitreiking van deze prachtige bokaal zet ondernemers in het zonnetje die socialer ondernemen. 

Daarna presenteren de drie genomineerden zich. En ze vertellen waarom zij het verdienen om deze mooie prijs te winnen. Dan volgt er een interessante paneldiscussie over sociaal ondernemen. Hier worden een aantal prikkelende stellingen besproken met ondernemers en een panel.  Ook is de voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof hierbij aanwezig om zijn bijdrage te leveren. 

Vervolgens is het dan echt tijd om de winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal te kiezen. De aanwezige ondernemers kunnen stemmen op hun favoriete onderneming. Welk bedrijf verdient het om het Hartstikke Sociaal Bokaal te winnen? Daarna volgt de uitslag en wordt de top 3 in het zonnetje gezet. De winnaar van het Hartstikke Sociaal Bokaal ontvangt deze prijs van de wethouder. We hopen met deze mooie bijeenkomst meer ondernemers te inspireren om socialer te ondernemen. 
Het gehele programma wordt begeleid door een dagvoorzitter.

Ontbijtsessie

De uitreiking van de Hartstikke Sociaal Bokaal wordt gecombineerd met een heerlijk ontbijt. Dit lekkere en luxe ontbijt wordt verzorgd door Rijnvicus. Deze bijeenkomst duurt van 8.00 tot 10 uur. 

Meer informatie

Neem contact op met Rijnvicus als u vragen heeft of meer wilt weten over de Hartstikke Sociaal Bokaal. 

Contact opnemen >>

Benieuwd wie in 2019 de Hartstikke Sociaal Bokaal heeft gewonnen?