Preventieschermen en hygienezuilen

Rijnvicus maakt preventieschermen en hygiënezuilen. Zo kunt u veilig en verantwoord vergaderen, lunchen en werken. Ze zijn te gebruiken in diverse branches zoals bedrijfsrestaurants, kantoren, horeca, winkels, beauty en welness.

Preventieschermen

De preventieschermen bestaan uit een metalen frame waarop een transparante kunststofplaat is geplaatst. De voet heeft 4 kunststofwielen waarvan er 2 wielen zijn voorzien van een rem. Door het lichte gewicht en de flexibele wielen zijn de preventieschermen gemakkelijk te verrijden. Door deze eenvoudige én solide constructie nemen ze weinig ruimte in wanneer u ze wilt opbergen. De schermen zijn direct te gebruiken.
De standaard afmeting van het preventiescherm is 65 cm breed en 150 cm hoog in de kleur zwart.

Hygiënezuil

Daarnaast heeft Rijnvicus een hygiënezuil ontworpen. De hygiënezuil bestaat uit een plateau met fleshouder, deze is vastgezet op een standaard. Deze  is voorzien van een voet (Ø 15 cm) met 5 kunststofwielen. Van deze 5 wielen zijn er 2 wielen voorzien van een rem.
De hoogte van de hygiënezuil  is 100 cm. De houder voor het desinfectiemiddel is aanpasbaar waardoor u kunt wisselen van grootte van de fles.

Overal te gebruiken

De preventieschermen en hygiënezuilen zijn overal te gebruiken. Hierdoor kunt u voldoen aan de 1,5 meter maatregel. Dit draagt bij aan een hygiënische en veilige (werk)omgeving voor uw klanten en medewerkers. De preventieschermen gaan op in de omgeving.

Maatwerk

Onze kracht is het leveren van maatwerk. Aanpassingen op ons standaard preventieschermen en hygiënezuilen qua kleur, uitvoering  en maten zijn in overleg mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om beide producten te voorzien van een afbeelding, logo of tekst. Ziet u mogelijkheden waar wij nog niet aan gedacht hebben? Rijnvicus staat open voor uw ideeën.

Interesse in één van onze producten of vragen?

Stuur een e-mail of bel met 0172-504570.

 

Preventieschermen in kantoorWitte preventieschermen