Preventieschermen voor de verkiezingen

Binnenkort zijn er weer verkiezingen. Veel gemeenten zijn zich al druk aan het voorbereiden op deze verkiezingen. Ook bij Rijnvicus zijn we druk bezig met de voorbereidingen.

Dit door preventieschermen, balieschermen, hygiënezuilen en afvalzakhouders te maken, die gemakkelijk te gebruiken zijn in onder andere stemlokalen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat zowel de stembureaumedewerkers als de kiezers veilig en verantwoord kunnen werken en stemmen tijdens de komende verkiezingen.  

Balieschermen 

Dit is een extra groot scherm. Afmetingen: 90 x 130 cm. 
De onderkant van dit scherm is open, hierdoor kunnen er gemakkelijk documenten worden doorgeschoven. 

Verrijdbare preventieschermen 

We hebben diverse verrijdbare preventieschermen in diverse maten. Van groot tot klein. 
Ook hebben we een bureauscherm, deze kun je tegen het bureau aanzetten. Waardoor je naast elkaar kunt werken. 
De constructie van de schermen is eenvoudig, lichtgewicht en solide. Ze nemen weinig ruimte in wanneer u ze wil opbergen. 

Hygiënezuilen en afvalzakhouders

Daarnaast hebben we hygiënezuilen. Op deze zuilen kan er desinfectiemiddel geplaatst worden. We hebben verrijdbare en vaste zuilen. 
Om het stembureau netjes te houden, hebben we ook afvalzakhouders. Deze kunnen gemakkelijk naast de stemhokjes ingezet worden. Ook ideaal om te gebruiken voor doekjes 
Op de onderstaande afbeeldingen staan onze producten netjes op een rijtje. 

Maatwerk

Onze kracht is het leveren van maatwerk. Aanpassingen op ons standaard preventieschermen en hygiënezuilen qua kleur, uitvoering  en maten zijn in overleg mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om beide producten te voorzien van een afbeelding, logo of tekst. Ziet u mogelijkheden waar wij nog niet aan gedacht hebben? Rijnvicus staat open voor uw ideeën.

Interesse in één van onze producten of vragen?

Stuur een e-mail of bel met 0172-504570.

Diverse preventieschermenBaliescherm