Ik zoek werk

Als u werk zoekt kan Rijnvicus u daarin begeleiden.

Wat kunt u zelf al doen

Rijnvicus en uw weg naar werk

Rijnvicus kan u ondersteunen bij uw eigen traject naar werk. Werk dat bij u past maar ook bij wat u kunt en wat u weet. Er zijn verschillende manieren om uw weg naar werk te vinden.

Onze werkwijze

Het gaat om u als individu. U bent zelf verantwoordelijk voor uw traject waarin u werk probeert te vinden. Ons motto is: afspraak is afspraak.

Plan van aanpak

Allereerst maken we kennis met elkaar. Daarnaast bespreken we nog 3 belangrijke zaken: uw wensen, mogelijkheden en uw kansen op een baan. Op basis van de verzamelde informatie maakt u samen met uw participatiecoach een plan van aanpak. In dit plan staat hoe we u ondersteunen om weer aan het werk te komen. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld een korte training moet volgen.

Aan de slag

Als het plan van aanpak is opgesteld, ondersteunen wij u in uw weg naar werk. De participatiecoach van Rijnvicus blijft tijdens het hele traject uw aanspreekpunt.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten neem dan contact op met het Serviceplein van de gemeente via 14 0172.

Als u een uitkering heeft, geeft u binnen een week wijzigingen door die van invloed zijn op uw inkomen. Bijvoorbeeld als u (deels) weer aan het werk gaat.