Op zoek naar medewerkers

Rijnvicus biedt werkgevers medewerkers die graag aan de slag willen. Mensen die willen participeren, groeien en ontwikkelen in de samenleving, zodat zij niet langer (volledig) afhankelijk zijn van een uitkering.

Geschikte kandidaten voor het juiste werk

Rijnvicus heeft een groot aanbod van werkzoekenden en kent de talenten en vaardigheden van iedereen in het personeels- en werkzoekendenbestand. Op basis van vacatures worden geschikte kandidaten met de juiste talenten aan werkgevers voorgesteld. Medewerkers die aan het werk zijn worden (extra) begeleid.

Detachering

Als u flexibiliteit wil, is detachering met mensen van Rijnvicus wellicht iets voor u als werkgever. Wij werken zonder opzegtermijnen en transitievergoedingen. Als u tevreden bent, kunt u de medewerker(s) altijd in dienst nemen. Het gaat hier om mensen die (weer) willen gaan werken in verschillende functies/niveaus.

Praktische en administratieve zaken

Rijnvicus ondersteunt werkgevers bij praktische zaken en de afhandeling van administratieve zaken rondom de plaatsing van medewerkers. Bijvoorbeeld met kennis over subsidies waar werkgevers mogelijk voor in aanmerking komen (zoals loonkostensubsidie).