App medewerkers Rijnvicus

Nieuws / 20 oktober, 2022

Bij Rijnvicus starten we met een app voor medewerkers omdat veel van onze mensen in het veld staan. Ze werken buiten, bijvoorbeeld in de groenvoorziening of de schoonmaak, of bij één van onze productieafdelingen. Zij hebben geen computer of laptop, en Rijnvicus kent geen intranet. Alles gebeurt nog redelijk ouderwets via nieuwsbrief, teamleiders en werkleiders. En dat gaat binnenkort veranderen. Enflow is hard bezig om onze wensen en ook wel eisen in een mooie app te gieten. In december hopen we de interne app te lanceren. Daar hebben we dankzij Scrambled Ads, branding and advertising ook al een leuke mascotte voor, namelijk Vico.

App-mascotte Vico, blauw poppetje

Rijnvicus Reporters

We willen graag dat dit een app wordt voor en door medewerkers. Een aantal collega's gaat de app regelmatig voorzien van nieuwe content in begrijpelijk taal. Daarnaast bieden wij aan een aantal collega's een professionele vlogtraining aan. Maar liefst 15 mensen willen Rijnvicus Reporter worden.

Ook nu hebben wij al een paar talenten rondlopen binnen Rijnvicus die enthousiast aan het filmen zijn geslagen. En zeg nou zelf, dit doet bijna niet onder voor een professioneel reclamefilmpje. Trots op onze collega's!

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Er móet iets gebeuren vanuit de Tweede Kamer

‘De sociale infrastructuur brokkelt steeds verder af. Voor grote groepen werkzoekenden is er geen ondersteuning om aan het werk te komen.’ Dit constateert Berenschot.…

Nieuws
papieren en laptop