Blik samen met ons terug op 2022

Artikel / 23 februari, 2023

Terugblik 2022 is klaar en ligt op de digitale planken. Ook dit jaar blikken wij gepaste trots terug op een roerig jaar waarin we toch met z'n allen veel mooie dingen realiseerden.

Waarom een terugblik?

Net als andere organisaties leveren wij ook jaarstukken op, maar daarin is weinig ruimte voor het verhaal achter de resultaten. En dat vinden wij jammer, want we doen zoveel mooie dingen. Bovendien zijn jaarstukken niet altijd even toegankelijk of makkelijk leesbaar. Dat is deze Terugblik wel!

Veel lees- en kijkplezier!

De hoogtepunten hebben wij verwerkt in Terugblik 2022, een digitaal document. Het staat vol mooie interviews, filmpjes en samenwerkingsverhalen. Klik vooral door naar achterliggende vlogs, video’s en artikelen. Wij wensen je veel lees- en kijkplezier!

Voorkant van onze Terugblik 2022 collega's in onze KlimOp


Alle berichten

Gerelateerde Artikelen

Rijnvicus in de krant

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'leren werken in een simulatieomgeving logistiek!'. Deze simulatieomgeving werd feestelijk…

Artikel

Successen mag je delen

Elke dag helpen de klantregisseurs van Rijnvicus werkzoekenden richting een betaalde baan. Soms gaat dat snel, maar vaak is het een weg van begeleiden,…

Artikel