Bovenregionaal overleg

Nieuws / 24 april, 2023

Vrijdag 14 april vond bij Gemeente Leidschendam-Voorburg het Bovenregionaal overleg plaats. Gastheer en wethouder Jeffrey Keus en gastvrouw Saskia Schenning, bestuurslid mboRijnland ontvingen wethouders, beleidsmakers, onderwijsdirecteuren mboRijnland en partners uit het bedrijfsleven om met elkaar na te denken hoe het beroepsonderwijs zo goed mogelijk kan aansluiten op de arbeidsmarkt.

Pieter Moerman, oprichter van Wij zijn Katapult, expert op het gebied van publiek-private samenwerkingen verzorgde de enthousiaste begeleiding van het gesprek. mboRijnland is penvoerder van vier centra voor innovatief vakmanschap: CIV Bio Sciences, CIV Welzijn & Zorg, CIV Smart Technology en CIV Leven Lang Flex. Stuk voor stuk voorbeelden van samenwerkingen met maatwerktrajecten voor studenten, zij-instromers, herintreders. Waarin innovatief onderwijs wordt aangeboden in een contextrijke omgeving in co-creatie met onze partners. Ook onderzoek en kennisdeling is een belangrijk onderdeel van de samenwerking, zodat we de student toekomstbestendig onderwijs aanbieden dat aansluit op wat de arbeidsmarkt vraagt.

bezoekers Bovenregionaal overleg
Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Partners om trots op te zijn

Vanaf 2 mei zijn we dan echt van start gegaan met ons nieuwe leerwerktraject Techniek en Energie. Maar liefst 8 geïnteresseerde werkzoekenden leren nu…

Nieuws