‘Denk inclusief in plaats van exclusief’

Nieuws / 24 april, 2023

Twee tot drie keer per jaar publiceert de Vereniging Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA) het VOA-magazine. Deze vereniging bestaat al bijna 70 jaar en is met haar 1000 leden een van de grootste lokale ondernemersvereniging van Nederland. Het behartigen van de belangen van ondernemers, het verbreden van hun netwerk en het faciliteren en stimuleren van kennisdeling voor en door hun leden, dat zijn dé doelstellingen van de VOA.

2 jongens aan het werk op de afdeling logistiek

Netwerkborrel

Elke maand komen ondernemers uit de regio bij elkaar voor de VOA-netwerkborrel. Zo ook op donderdag 20 april en Rijnvicus, lid van de VOA, was van de partij. Het zijn druk bezochte avonden en daarmee goede momenten om alle ondernemers uit de regio te ontmoeten.

VOA-magazine

Op deze avond werd tevens het VOA-magazine gelanceerd, de eerste editie van 2023. Voor dit magazine werd Annelies Doornbosch, directeur Rijnvicus, geïnterviewd. Zij vertelt onder andere welke grote koerswijziging Rijnvicus heeft doorgemaakt.

'Van productiebedrijf naar sociaal ontwikkelbedrijf, waarbij het ontwikkelen van mensen en ze blijvend aan een baan helpen centraal staat. Omdat wij vinden dat iedereen kan en mag werken'.

Het hele interview lees je in het eerste VOA-magazine van 2023.

Voorkant VOA-magazine

Bekijk hier het bezoek van wethouder Anouk Noordermeer aan Rijnvicus.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Partners om trots op te zijn

Vanaf 2 mei zijn we dan echt van start gegaan met ons nieuwe leerwerktraject Techniek en Energie. Maar liefst 8 geïnteresseerde werkzoekenden leren nu…

Nieuws