Lorenzo met zijn diploma en medewerkers van het bedrijfsrestaurant

Doelgericht opleiden binnen Rijnvicus horeca

Nieuws / 20 februari, 2023

Praktijkopleider Lorenzo heeft onlangs het diploma behaald van Leermeester+. Namens alle collega’s: gefeliciteerd Lorenzo!

Doelgericht opleiden

Als Leermeester+ kan Lorenzo alle medewerkers binnen de horeca van Rijnvicus doelgericht opleiden. Denk bijvoorbeeld aan het leren van diverse snijtechnieken, koken en bakken of de basisschoonmaak. Voor elk onderdeel kun je een apart certificaat behalen dat erkend is door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH): de grote horeca-opleider en bekend bij iedere horecaondernemer!

Wat is Leermeester+?

Als SVH Leermeester+ leer je om het beste uit jouw medewerkers te halen. Dat doe je door de medewerkers niet alleen op de werkvloer op te leiden maar ook door ze officieel te beoordelen en te certificeren met de SVH Praktijkbewijzen. Hiermee maak je jouw eigen praktijkopleiding in het bedrijf. Nog meer verdieping van je vak en meer verantwoordelijkheid, voor de doorgroeimogelijkheden van de medewerkers, voor de horeca het behoud van vakbekwame medewerkers.

Op naar een passende baan

Na het voltooien van alle praktijkopdrachten en het behalen van alle praktijkcertificaten resulteert dit in een praktijkdiploma van het SVH. En zo wordt met ieder praktijkcertificaat de kans op een volgende passende baan binnen de horeca vergroot!

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus rijdt elektrisch!

Rijnvicus heeft zeven elektrische auto’s in gebruik genomen. Deze auto’s vervangen de 10 jaar oude Rijnvicus auto’s met een dieselmotor. Wel zo goed voor…

Nieuws
Rijnvicus rijdt elektrisch