Dansen op een schoon Zomerspektakel dankzij het team van Rijnvicus!

Nieuws / 4 juni, 2024

Het afgelopen weekend hebben Rijnvicus collega's er weer voor gezorgd dat er op een schoon Zomerspektakel gedanst kon worden! Drie dagen lang heeft het schoonmaakteam met heel veel plezier, heel hard gewerkt.

Wist je dat zij bijvoorbeeld na afloop van iedere feestdag alle bekers hebben geraapt? Alle bekers werden iedere nacht door een professioneel bedrijf gereinigd zodat ze de dag erna weer gebruikt konden worden. Wel zo duurzaam!

Heel veel dank voor al jullie inzet Dylan, Jan-Edwin, Rens, Leendert, Rianne en Sem (en Milou en Rudolf, niet op de foto)! Mede dankzij jullie was het een Zomerspektakel om nooit meer te vergeten. 

De schoonmakers van Rijnvicus zijn niet bang om hun handen vuil te maken. Dagelijks maken onze schoonmakers overal in de regio van Alphen aan den Rijn kantoren, scholen, kantines en werkplaatsen schoon. Voor dagelijks en periodieke schoonmaak of vloerenonderhoud ben je bij ons aan het goede adres.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus rijdt elektrisch!

Rijnvicus heeft zeven elektrische auto’s in gebruik genomen. Deze auto’s vervangen de 10 jaar oude Rijnvicus auto’s met een dieselmotor. Wel zo goed voor…

Nieuws
Rijnvicus rijdt elektrisch

Partners om trots op te zijn

Vanaf 2 mei zijn we dan echt van start gegaan met ons nieuwe leerwerktraject Techniek en Energie. Maar liefst 8 geïnteresseerde werkzoekenden leren nu…

Nieuws