Datum:
3 sep 2022
Waar:
Burgemeester Bruins Slotsingel 15
Voor wie:
  • Werkgevers
  • Werknemers

De Proeftuin On Tour Natuurmarkt

Evenement

Hoe kun je op een leuke manier toekomstbestendig leven? Ontdek het tijdens De Proeftuin On Tour Natuurmarkt op zaterdag 3 september. Deze tweede editie is weer in het Prinses Irenebos (het park achter de Pannenkoe) in Alphen aan den Rijn en duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Met je dagelijkse keuzes kan jij een verschil maken. Samen maken we de wereld groener, gezonder en leuker!

Kom je Rijnvicus gedag zeggen?
Rijnvicus is aanwezig om meer informatie te geven over ons modern en duurzaam sociaal ontwikkelbedrijf. Kom meer te weten over lunchroom De Verrassing, de Rijnvicus Moestuin met het wormenhotel en de circulaire hub!

Voor jong en oud
Met een eetbaar groen-, lifestyle-, klimaat- en kinderplein is de natuurmarkt er voor jong en oud. Kinderen kunnen zich laten schminken en er zijn voorleesfeestjes en gi-ga-groene miniworkshops. Voor jongeren en volwassenen zijn er themarondleidingen, proeverijtjes en rond de 40 informatiekramen over lokaal en plantaardig voedsel, biodiversiteit en een leefstijl met minder afval.

Daarnaast is er op de markt aandacht voor de eetbare en klimaatbestendige (sier)tuin, gezonde voeding en beweging, duurzaamheidssubsidies en meer. Ook zijn er producten te koop, zoals eetbaar plantgoed, tweedehands kleding en lokale producten. Op zoek naar inspiratie voor een toekomstbestendige leefstijl? Bezoek De Proeftuin On Tour Natuurmarkt!

Meer informatie
De markt en alle inloopactiviteiten zijn gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Inschrijven voor activiteiten kan op de markt zelf. Kijk voor meer informatie op de website www.bibliotheekrijnenvenen.nl/natuurmarkt.

Locatie van de natuurmarkt

Meer informatie over dit evenement en inschrijven