bekendmaking 3 genomineerden Hartstikke Sociaal Bokaal 2023

Genomineerden Hartstikke Sociaal Bokaal 2023 bekend!

Nieuws / 11 september, 2023

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. De bokaal is voor ondernemers die werkzoekenden een steuntje in de rug geven richting werk in hun onderneming.  

Uit alle aangedragen sociale ondernemers maken wij in het najaar de 3 genomineerden bekend. Op donderdag 2 november nodigen wij ondernemers en wethouders van Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop uit voor de uitreiking.  

De genomineerden zijn...
Afgelopen week werden de 3 genomineerde ondernemers verrast door collega's van Rijnvicus met taart en bloemen. Zij dingen mee naar de Hartstikke Sociaal Bokaal die op donderdag 2 november wordt uitgereikt. Wij feliciteren de ondernemers van harte met deze terechte en mooie nominatie.

Jumbo ten Brink Food

man ontvangt bloemen van collega Rijnvicus omdat hij genomineerd is voor de Hartstikke Sociaal Bokaal

Rosa Novum

vrouw staat voor busje en ontvangt bloemen omdat zij genomineerd is voor de Hartstikke Sociaal Bokaal

MJG de Jong

man ontvangt bloemen omdat hij genomineerd is voor de Hartstikke Sociaal Bokaal

Ontbijt je mee? 
Tijdens het HSB-ontbijt op donderdag 2 november van 8.00 tot 10.00 uur Rijnvicus stellen de genomineerden zich voor aan alle genodigden via een filmpje. Ook is de winnaar van vorig jaar, John van der Voorn van Omefa Nieuwkoop, aanwezig. Hij blikt samen met het publiek terug op zijn jaar als winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal. De aanwezigen stemmen na afloop van de 3 getoonde filmpjes op dé ondernemer met het grootste sociale hart, de winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal. Hier wil je bij zijn! Meld je aan voor de verkiezing 2023.

Heilige Boontjes
Uiteraard ontbreekt ook een interessante spreker deze ochtend niet. Onze spreker Rodney, re-integratiedeskundige en sociaal en maatschappelijk vormer, weet als geen ander hoe moeilijk het is een leven weer op de rails te krijgen.

Samen met Marco, agent en pedagoog jongeren startten zij Heilige Boontjes in 2015 en hielpen in de afgelopen jaren meer dan 120 kwetsbare jongeren om hun leven weer zin en inhoud te geven.

eigenaar cafe Heilig Boontjes voor zijn cafe

Maak kennis 
De uitreiking is een onderdeel van De Week van het Werk. Tientallen sociale ondernemers op één ochtend bij elkaar. En natuurlijk zijn de collega’s van Rijnvicus ook aanwezig. Heb je een idee over een samenwerking, of een vraag over uit te besteden werk? Wil je netwerken met andere ondernemer-collega’s of de winnaar spreken van de bokaal? Dit is je kans. Wie weet sta jij volgend jaar dan wel op het podium als meest sociale ondernemer 2024! 

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Een streep door racisme en discriminatie

Carla, jouw buurvrouw, die na haar zwangerschapsdepressie even niet meer kan werken,Henk, jouw slager op de hoek die zijn baan kwijtraakt,Fatima, de zakenvrouw van…

Nieuws
veel collega's van Rijnvicus op een groepsfoto bij hijsen mensenrechtenvlag