Genomineerden Hartstikke Sociaal Bokaal bekend!  

Nieuws / 13 september, 2022

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. De bokaal wordt uitgereikt aan ondernemers die werkzoekenden een steuntje in de rug gaven bij een werkplek in hun onderneming. 

Op donderdag 3 november 2022 nodigen wij ondernemers en wethouders van Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop uit voor de uitreiking.   

Genomineerden  

Wij bieden een mooi programma vanaf 16.00 uur met als afsluiter de VOA-borrel. Annelies Doornbosch, directeur Rijnvicus, heet alle gasten welkom. Een interessante spreker neemt ons mee in het thema van de Week van het Werk ‘Blij personeel werkt’ en de winnaar van vorig jaar, Samen Sterker, is uiteraard ook uitgenodigd. Maar het belangrijkste onderdeel is natuurlijk, onze genomineerde ondernemers! Uit de aangedragen ondernemers uit de regio Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop heeft de jury weloverwogen 3 ondernemers genomineerd. De genomineerden zijn:  

  • Activite 
  • Arriva 
  • Omefa 

Wij feliciteren deze Activite, Arriva en Omefa van harte met hun welverdiende nominatie! En uiteraard zijn we trots en dankbaar voor alle andere organisaties waar we mee samenwerken. 

Hoe nu verder? 

Binnenkort nemen we 3 filmpjes op van de genomineerde ondernemers. Zij vertellen onder andere waarom sociaal ondernemen zo belangrijk is en wat de meerwaarde is om met Rijnvicus samen te werken. Ook komen medewerkers aan het woord die een kans kregen bij deze fantastische organisaties. De filmpjes worden uitgezonden op 3 november en jij bent de jury! Aanwezige ondernemers en genodigden geven namelijk na het zien van de filmpjes punten waaruit de ultieme winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal 2022 naar voren komt. 

Ik ben er graag bij!  

Hier wil je natuurlijk bij zijn! Je bent van harte welkom van op donderdag 3 november van 15.30 tot 19.30 uur - inclusief de VOA-borrel* - bij Rijnvicus, Distributieweg 10, Alphen aan den Rijn. Je kunt je aanmelden via deze link

*De borrel wordt mogelijk gemaakt door Rijnvicus en is een initiatief van de VOA. 

Activite
Activite
Arriva
Arriva
Omefa
Omefa
Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus in de krant

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'leren werken in een simulatieomgeving logistiek!'. Deze simulatieomgeving werd feestelijk…

Artikel

Successen mag je delen

Elke dag helpen de klantregisseurs van Rijnvicus werkzoekenden richting een betaalde baan. Soms gaat dat snel, maar vaak is het een weg van begeleiden,…

Artikel