Hoe gaat het nu met Lunchroom De Verrassing?

Nieuws / 15 mei, 2024

Lunchroom De Verrassing is na een korte onderbreking vanwege de verbouwing, sinds 23 januari 2023 weer geopend. De binnenkant is helemaal vernieuwd en het terras is nu veel groter. Inmiddels is de heropening alweer drie maanden geleden. De koude maanden zijn voorbij en het mooie weer komt er weer aan. Eindelijk kan van het terras gebruikgemaakt worden.

Famke, een van de medewerkers van De Verrassing, vertelt over de eerste maanden na de opening.

Restaurant met terras

“We werken echt in een restaurant en hebben nu een veel groter terras. Er komen veel meer bezoekers dan voor de verbouwing. We hebben vaste klanten die regelmatig bij ons terugkomen, maar zien ook veel nieuwe gezichten.

Zelf sta ik vooral in de bediening. Ik maak niet vaak gerechten, maar wel lekkere koffies.

Een deel van de menukaart is hetzelfde gebleven en een aantal broodjes zijn van naam veranderd, maar wij maken ook nieuwe dingen, zoals bijvoorbeeld kroketten”.

Aandacht voor ontwikkeling

De Lunchroom de Verrassing besteed veel aandacht aan het ontwikkelen van medewerkers. Zo heeft zij stagiaires die onder begeleiding ervaring op doen om vervolgens door te kunnen stromen naar een restaurant. Ook voor de vaste medewerkers zijn er veel mogelijkheden. Zo hebben zij bijvoorbeeld een baristacursus en een mocktailcursus gedaan.

Van de Mocktails die besteld kunnen worden, is Jungle Juice, een Mocktail met jus ‘d orange Famke haar favoriet.

“Wat vooral veel besteld wordt zijn broodjes. Ook komen er regelmatig mensen voor een High tea”. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

De collega’s van Lunchroom De Verrassing kijken uit naar jullie komst. Daarnaast zijn zij te volgen via: hun website, Facebook en Instagram

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Partners om trots op te zijn

Vanaf 2 mei zijn we dan echt van start gegaan met ons nieuwe leerwerktraject Techniek en Energie. Maar liefst 8 geïnteresseerde werkzoekenden leren nu…

Nieuws