Muurschildering van horeca bij Rijnvicus

Sem is binnen 3 weken klaar voor het leerwerktraject Horeca

Nieuws / 15 maart, 2023

Sem, een jongeman van 27 jaar, wordt bij Rijnvicus aangemeld op de diagnoseafdeling Opstap. Hij is erg enthousiast en wil graag starten met zijn traject op weg naar werk.

Op de afdeling Opstap worden werknemersvaardigheden getest onder anderen door middel van inpak- en assemblagewerkzaamheden. Op Sem zijn eerste werkdag op de afdeling Opstap vroeg hij "wanneer mag ik koken?". In de intake had hij al aangegeven dat hier zijn passie ligt. Gelukkig heeft Rijnvicus een intern leerwerktraject Horeca waar hij al meteen zijn zinnen op had gezet.

John, klantregisseur Ontwikkeling legt hem uit dat hij eerst, als iedereen, start bij de afdeling Opstap. Daar gaan we samen na wat hij allemaal kan en graag wil. Vervolgens stroomt hij door naar het leerwerktraject Horeca.

Om Sem zijn motivatie te voeden heeft John hem een middagje laten meedraaien in de horeca. Hij vond het geweldig en heeft daarna alles uit de kast gehaald op de afdeling Opstap om zich van zijn beste kant te laten zien. Na circa 3 weken was het helemaal duidelijk: Sem kon vervroegd door naar het leerwerktraject Horeca. Daar staat hij nu trots de lunch te verzorgen in het bedrijfsrestaurant!

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Een streep door racisme en discriminatie

Carla, jouw buurvrouw, die na haar zwangerschapsdepressie even niet meer kan werken,Henk, jouw slager op de hoek die zijn baan kwijtraakt,Fatima, de zakenvrouw van…

Nieuws
veel collega's van Rijnvicus op een groepsfoto bij hijsen mensenrechtenvlag