Als je werk zoekt kan Rijnvicus je daarin begeleiden. Wij begeleiden met name mensen met een uitkering.

Wat kun je zelf al doen:

  • Laat je omgeving weten dat je werk zoekt. Zoals familie, vrienden, kennissen, buren en sportclub.
  • Ga naar de routekaarten. Hier staat nuttige informatie over hoe je een mooie baan vindt. Ook staan er opdrachten die jouw positie op de arbeidsmarkt sterker maakt.
  • Schrijf je in bij uitzendbureaus.
  • Kijk regelmatig op websites waar vacatures worden aangeboden, zoals www.nationalevacaturebank.nl en www.monsterboard.nl.
  • Loop eens binnen bij bedrijven of winkels.
  • Je kunt vrijwilligerswerk gaan doen om je kansen op een baan te vergroten.

Rijnvicus en jouw weg naar werk

Rijnvicus kan je ondersteunen bij je eigen traject naar werk. Werk dat bij je past maar ook bij wat je kunt en wat je weet. Er zijn verschillende manieren om jouw weg naar werk te vinden. Deze video geeft kort een duidelijk beeld van binnenkomst als werkzoekenden naar hopelijk die mooie baan. Kijk ook bij onze leerwerktrajecten Catering, Groen, Schoonmaak en Logistiek. Welke diploma's of certificaten kun je via Rijnvicus behalen en wat kun je ermee worden?

Animatiefilm traject werkzoekende, Nederlands

Animatiefilm traject werkzoekende, Arabisch

Onze werkwijze

Het gaat om jou als individu. Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw traject waarin je werk probeert te vinden. Ons motto is: afspraak is afspraak.

Plan van aanpak

Allereerst maken we kennis met elkaar. Daarnaast bespreken we nog 3 belangrijke zaken: je wensen, mogelijkheden en jouw kansen op een baan. Op basis van de verzamelde informatie maak je samen met jouw klantregisseur een plan van aanpak. In dit plan staat hoe we je ondersteunen om weer aan het werk te komen. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een training moet volgen.

Aan de slag

Als het plan van aanpak is opgesteld, ondersteunen wij je in jouw weg naar werk. De klantregisseur van Rijnvicus blijft tijdens het hele traject jouw aanspreekpunt.

Als je een uitkering hebt, geef dan binnen een week wijzigingen door die van invloed zijn op jouw inkomen. Bijvoorbeeld als je (deels) weer aan het werk gaat.

Agenda

Rijnvicus organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten.

Banen- en stagefestival

Ben je op zoek naar een (bij)baan of een stageplek? Kom dan dinsdag 12 maart naar het mboRijnland in Alphen aan den Rijn. Iedereen…

Lees meer over het evenement: Banen- en stagefestival
Datum:
12 mrt 2024
Waar:
mboRijnland Ambonstraat 1, Alphen aan den Rijn
Voor wie:
  • Werknemers
festival stages bijbanen

Ik zoek werk

Ben je op zoek naar een baan en wil je kijken of Rijnvicus iets voor jou kan betekenen of wil je open solliciteren bij Rijnvicus? Vul dan ons aanmeldformulier in. Rijnvicus neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Het verplichte veld voornaam is niet ingevuld
Het verplichte veld achternaam is niet ingevuld
Het verplichte veld e-mailadres is niet ingevuld
Het veld telefoonnummer bevat geen geldig telefoonnummer. Noteer hier een telefoonnummer, bestaande uit tien cijfers, zonder gebruik van spaties of andere karakters.
Het verplichte veld opmerking is niet ingevuld

Door hieronder 'Verstuur' te selecteren, ga ik akkoord met het Privacybeleid van Rijnvicus.