medewerkers de Verrassing

Lunchroom De Verrassing bestaat 10 jaar!

Artikel / 26 april, 2023

Op woensdag 12 april kreeg Belinda Martens, locatiemanager van lunchroom De Verrassing een telefoontje van het Alphens Nieuwsblad. Marieke Roggeveen, journalist vertelt: 'Ik heb in mijn agenda staan dat jullie woensdag 17 mei alweer 10 jaar bestaan! Mag ik daar een artikel over schrijven?'. En uiteraard vinden we dat hartstikke leuk, want we zijn trots op ons team van De Verrassing en zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet.

De Verrassing blijft verrassen

Het artikel lees je teug in het Alphens nieuwsblad. Ook de foto is gemaakt door Marieke Roggeveen.

Het is een mooie mijlpaal, het 10-jarige bestaan van Lunchroom De Verrassing, onderdeel van Rijnvicus. Al 10 jaar werken hier collega's die dagelijks worden vergezeld door werkzoekenden die het leerwerktraject Catering volgen. Onder andere op deze locatie leren zij de kneepjes van het horeca-vak, zodat zij door kunnen stromen richting de arbeidsmarkt. Naast deze leerwerklocatie is De Verrassing ook een ware lunchroom waar je heerlijke broodjes eet, geniet van een high-tea of zelfs je avondmaal kunt bestellen. Daarnaast staan de collega's regelmatig op evenementen, zo ook de jaarmarkt, en verzorgen zij de catering voor diverse partijen.

Reden voor een klein jubileumfeestje

En omdat de collega's van de Verrassing allemaal een gezamenlijke passie hebben -eten, drinken en gasten- vieren graag met hun bezoekers. Daarom geeft het team een klein cadeautje weg. Kom je woensdag 17 mei lunchen? Dan krijg je een welbekende Verrassings-mocktail gratis bij je lunch. Moet je daarna nog werken of met de auto weg? Geen probleem, deze mocktails bevatten geen alcohol.

Wat vinden onze collega's zelf?

Wat vinden de collega's er zelf van dat ze al 10 jaar bestaan? Onze Razende Rijnvicus Reporters Robbert en Evelien gingen op bezoek bij De Verrassing om de collega's eens aan de tand te voelen. Dat zie je terug in het onderstaande filmpje.

We zien je graag woensdag 17 mei, tot dan!

Alle berichten

Gerelateerde Artikelen

Partners om trots op te zijn

Vanaf 2 mei zijn we dan echt van start gegaan met ons nieuwe leerwerktraject Techniek en Energie. Maar liefst 8 geïnteresseerde werkzoekenden leren nu…

Nieuws