Medewerker de Verassing

Lunchroom de Verrassing is weer open

Nieuws / 23 maart, 2022

Na een tijdje te zijn dicht geweest, is Lunchroom de Verrassing weer open. Het team, wat onder andere bestaat uit enthousiaste medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, verwelkomt iedereen graag.

Bij De Verrassing kun je langskomen om van een heerlijke lunch of koffie met huisgemaakte appeltaart te genieten. Of laat je verrassen met een lekkere high-tea of kom een vers gemaakte avondmaaltijd ophalen. De Verrassing is een leerwerklocatie van ontwikkelbedrijf Rijnvicus. Binnen deze lunchroom leidt Rijnvicus mensen verder op zodat zij binnen zes maanden uitstromen naar een reguliere baan.

“We hebben allemaal een ding gemeen: onze passie voor eten, drinken en bovenal mensen!”

Bezorging op onze nieuwe bezorgfiets

Sinds kort heeft De Verrassing een mooie bezorgfiets waarmee ze zo bij jou voor de deur staan. Kun je bijvoorbeeld even niet de deur uit? Bestel makkelijk via de vernieuwde website www.deverrassingvanalphen.nl. We bezorgen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Nieuwkoop, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk.

We hopen je binnenkort te zien!

Openingstijden en adres

De Verrassing is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 16.30 uur.

Adres:          De Verrassing, Polluxstraat 7, 2402 BX Alphen aan den Rijn
Website:       www.deverrassingvanalphen.nl
Facebook:    www.facebook.com/deverrassingvanalphen

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus in de krant

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'alle beetjes helpen'. Rijnvicus is de afgelopen weken een aantal…

Nieuws