Maak kennis met onze Razende Rijnvicus Reporters

Nieuws / 30 november, 2022

Bij Rijnvicus werken veel mensen, wel zo'n 700! Dan hebben we het over mensen die in de productie werken, op kantoor, in de buitendienst of gedetacheerd zijn. We zijn daarmee een grote en professionele organisatie in de regio die onder andere werk binnenhaalt en medewerkers plaatst. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt een uitkomst voor werkzoekende en werkgever. 

Geen laptop

Veel van onze collega's werken niet met een laptop. Zij staan met 'de poten in de klei'. Bijvoorbeeld onze groenmedewerkers die ervoor zorgen dat de gemeente er groen en netjes uitziet. Of de collega's die de openbare gebouwen schoon houden. Zij horen niet altijd al het interne nieuws op tijd. 

Medewerkers-app

En daar hebben we iets op bedacht. Namelijk de Rijnvicus-app voor al onze collega's, zowel binnen als buiten werkzaam. Het is een snelle manier om iedereen gelijktijdig te voorzien van belangrijke informatie. Maar ook om eens na te gaan wat op andere afdelingen speelt. We zijn een groot bedrijf waarin veel verschillende werkzaamheden plaatsvinden. Zo hebben we diverse leerlijnen waaronder horeca, logistiek en metatechniek. En we werken samen met veel verschillende ondernemers. Hoe brengen we dit allemaal in kaart via de app?

Razende Rijnvicus Reporters

Vorige week hebben 10 enthousiaste collega's een professionele vlogtraining gevolgd, collega's van diverse afdelingen. En zij gaan alle collega's regelmatig voorzien van gave zelfgemaakte vlogs. Deze vlogs verschijnen binnenkort allemaal in onze nieuwe app!

Zo kan men laten zien waar ze werken en wat hun werk inhoudt. Leuk om van elkaar te weten maar ook nuttig. Het kan anderen namelijk motiveren om eens een ander werkveld te ontdekken. Ontwikkeling, groei en mensen op weg helpen naar een betaalde baan is waar we voor staan.

Om de buitenwereld een klein inkijkje te geven in onze organisatie en kennis te laten maken met een aantal collega's, delen wij graag de eerste trainingsvlog. Kijk en oordeel zelf, maar volgens ons hebben we een paar verborgen talenten in onze organisatie.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus verduurzaamt het pand

Het Rijnvicus pand krijgt steeds meer een duurzaam jasje. De afgelopen weken zijn er veel werkzaamheden verricht in en om het gebouw. Alles om…

Nieuws
RV verduurzaamt het pand

Lunchroom De Verrassing bestaat 10 jaar!

Op woensdag 12 april kreeg Belinda Martens, locatiemanager van lunchroom De Verrassing een telefoontje van het Alphens Nieuwsblad. Marieke Roggeveen, journalist vertelt: 'Ik heb…

Artikel
Team van De Verrassing zwaait buiten, voor hun logo