Onderweg met Rijnvicus

Nieuws / 24 augustus, 2022

Vanaf september komen we uit met onze eerste Onderweg met Rijnvicus. Via deze mailing houden we ondernemers in de regio op de hoogte van het reilen en zeilen binnen en buiten Rijnvicus.

aanmeldlink voor nieuwsbrief

Onze verhalen gebundeld

Rijnvicus verzet samen met medewerkers, partners en ondernemers een hoop werk. Daar stoppen we tijd, energie en passie in. We doen dat met veel plezier en hebben veel mooie verhalen te vertellen. Samen met ondernemers, onderwijs en andere partners blijven we ons ontwikkelen, zodat we altijd de beste weg naar werk kunnen bieden. Ons werk is nooit gedaan. Wij zijn continu onderweg om bij te dragen aan sociaal ondernemen, duurzaamheid en een inclusieve arbeidsmarkt. Vandaar de titel van deze mailing. De verhalen plaatsen we op onze website en LinkedIn-pagina. En vanaf september bundelen wij dit ook in Onderweg met Rijnvicus. En deze kun jij ontvangen in je mail.

Op de hoogte blijven

We brengen Onderweg met Rijnvicus een aantal keer per jaar uit. Zo blijft het overzichtelijk. Blijf op de hoogte en meld je makkelijk aan via deze link. Wij wensen je vast veel lees- en kijkplezier!

Nieuwsgierig naar ons?

Ken je Rijnvicus nog niet, of niet zo goed? En ben je nieuwsgierig wat we voor jou als ondernemer en je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@rijnvicus.nl of 0172 - 504504 en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onderweg met Rijnvicus

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus in de krant

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'alle beetjes helpen'. Rijnvicus is de afgelopen weken een aantal…

Nieuws