Partners om trots op te zijn

Nieuws / 16 mei, 2024

Vanaf 2 mei zijn we dan echt van start gegaan met ons nieuwe leerwerktraject Techniek en Energie. Maar liefst 8 geïnteresseerde werkzoekenden leren nu de fijne kneepjes van het vak, en worden opgeleid tot assistent monteur.

Inmiddels zijn al 6 ondernemers als partner aangesloten bij dit traject. Zo trekken wij samen op met als doel om de werkzoekenden aan een mooie langdurige baan in de techniek te helpen. En het mooiste zou zijn als het bij één van de 6 bedrijven is. In deze branche staat men namelijk te springen om personeel!

Goed gevulde gereedschapstassen
Tekpower is één van 6 partnerbedrijven die aangesloten is bij het leerwerktraject Techniek en Energie. Deze week ontvingen wij, na bemiddeling van Tekpower, uit handen van Bizline Nederland 4 goed gevulde gereedschapstassen voor ons leerwerktraject. Bizline is de specialist in apparatuur en verbruiksartikelen voor professionelen. Daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee en kunnen we goed gebruiken!

Meer weten over dit of onze andere 4 leerwerktrajecten? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee!

Werksoorten
Als bedrijf kun je bij dit leerwerktraject ook werk uitbesteden. Denk bijvoorbeeld aan assemblagewerk in de techniek. Het monteren van stekkerdozen: het bevestigen van stekkers aan draden, het installeren van stopcontacten in behuizingen en het testen van de functionaliteit van de afgewerkte producten. Of het duurzaam de-installeren van elektronische apparaten. Neem contact op net de afdeling sales van ons Commercieel Team. Graag bespreken we samen met jou de mogelijkheden.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws