Hassan

Hassan Haidari

Werkgeversadviseur

Bel 06 29 62 12 31 of stuur een e-mail naar:
hhaidari@alphenaandenrijn.nl 

Hassan helpt je op weg met…
Ik ben werkzaam als Klantregisseur Werk binnen het Team Werk bij Rijnvicus. Dit houdt in dat ik mensen vanuit een uitkeringssituatie op een duurzame manier begeleid en ontwikkel richting de arbeidsmarkt en zo uiteindelijk naar een betaalde baan. Dit doe ik door een luisterend oor te bieden voor waar de behoefte ligt en een helpende hand toe te reiken om mensen daar heen te brengen. Ik geloof er namelijk in dat we ons pas verder ontwikkelen in periodes waarin we worden uitgedaagd, wanneer het leven obstakels voor ons heeft. Mijn missie is pas geslaagd wanneer ik mensen tot bloei zie komen. Daar krijg ik energie van!

Hassan is weg van…
Historische documentaires, politiek en fashion. Ook houd ik erg van koken en de Midden-Oosterse keuken. Daarom ben ik genoodzaakt om daarnaast ook te sporten in de sportschool! Verder zoek ik graag avonturen op. Zo ben ik wezen parachutespringen en reis ik het liefst naar natuurrijke bestemmingen.

Zo omschrijven familie en vrienden Hassan…
Enthousiast, humoristisch (al zeg ik het zelf), begaan, oplossingsgericht, de leukste oom en nooit chagrijnig!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel gerust naar 06 29 62 12 31 of stuur een e-mail naar hhaidari@alphenaandenrijn.nl