Ilonka Leertouwer

Ilonka Leertouwer

Werkgeversadviseur

Bel 06 20969424 of stuur een e-mail naar:
ileertouwer2@alphenaandenrijn.nl

Ilonka helpt je op weg met…

Als bevlogen specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling van mensen in het doelgroepregister, vind ik een duurzame plaatsing belangrijk. Daarom zet ik in op kwaliteiten en mogelijkheden zonder de aandachts- en ontwikkelpunten uit het oog te verliezen.

Voor een werknemer is duidelijkheid over de werkzaamheden, begeleiding en bijvoorbeeld de sfeer op de toekomstige werkplek belangrijk. Voor een werkgever is het niet anders, die wil weten wat hij van de nieuwe werknemer mag verwachten en waarin hij aanpassingen moet doen en wie bijvoorbeeld de extra begeleiding regelt.
Mijn kracht ligt in het geven van heldere informatie, het maken van de 'vertaalslag' aan beide partijen, het zien van kansen, snel schakelen en het realiseren van een goede match.

Verder ben ik lid van het brancheteam Zakelijke Dienstverlening & Overheid bij het WSP Holland Rijnland.

Ilonka is weg van...

Alle facetten van mijn werk zijn leuk en ik leer altijd weer iets van de mensen die ik mag ontmoeten. De afwisseling en het schakelen tussen verschillende partijen is interessant en het bieden van maatwerk voor werkgever en kandidaat waarin je het verschil maakt, vind ik een mooie uitdaging. Belangrijk is dat iemand zijn plek vindt en daar waardering krijgt, zelfvertrouwen opdoet en voldoening ervaart. Mijn streven is en blijft de match die tot een contract onbepaalde tijd leidt.