Placeholder

Lia van der Meer

Werkgeversadviseur

Bel 06-46973289 of stuur een e-mail naar:
lvandermeer@alphenaandenrijn.nl

Lia helpt je op weg met…

Zoek je verbinding? Dan ben je bij Lia op het goede adres. Ze brengt werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. De verbinding zoek ze door niet alleen te kijken naar wat iemand aan werk gedaan heeft wat ook naar wat iemand nog meer zou kunnen met zijn/haar kwaliteiten. Denken in mogelijkheden. Krapte op de arbeidsmarkt maakt het soms lastig voor een werkgever om de juiste kandidaat te vinden. Lia kijkt samen met de werkgever op creatieve wijze naar oplossingen om een zo goed mogelijke invulling van de vacature te realiseren. Op die manier ondersteunt ze zowel de werkzoekende als de werkgever en stuurt aan op een win-winsituatie.

Daar zit voor mij ook de drijfveer. Wat is er mooier dan een bijdrage te kunnen leveren aan iemands toekomstperspectief en mee te helpen aan de continuïteit van een bedrijf. Lia maakt deel uit van een team zeer gedreven werkadviseurs waarbij Lia vooral de contacten onderhoud met uitzendbureaus. Het team kijkt met een scherp oog naar de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en met elkaar streven zij ernaar vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Rijnvicus richt zich daarom steeds meer in het ontwikkeling van werkzoekenden waarbij aansluiting op arbeidsvraag centraal staat.

Lia is weg van...

De natuur en dieren draagt zij een warm hart toe. Ruim 30 jaar heeft zij genoten van de onderwaterwereld over de hele wereld. Waarom? Ontdekken, onderzoeken, culturen zien en haar horizon verreiken.

Momenteel ligt haar passie vooral bij wandelen waarbij zij graag de bossen en stilte op zoekt. Maak je haar wakker voor een wandeling in de Schotse Hooglanden dan pakt zij gelijk haar koffer. Maar een vlucht in een ultralight helikopter staat boven aan haar lijstje en misschien krijg je haar ook wel zover om te paragliden tussen Zwitserse bergen. Dan wel een Tandemsprong.