Lisa

Lisa van der Hulst

Werkgeversadviseur

Bel 06-46972955 of stuur een e-mail naar:
lvanderhulst@alphenaandenrijn.nl

Lisa helpt je op weg met…

Als werkgeversadviseur Transport& Logistiek kan ik zowel bedrijven als werkzoekenden adviseren over opleidingen in deze sector, bijvoorbeeld de opleiding tot taxichauffeur of vrachtwagenchauffeur. Ik koppel deze bedrijven en werkzoekenden aan elkaar en ondersteun waar nodig bij het opleiden. 

Ik werk sinds 2016 bij gemeente Alphen aan den Rijn en ben met het ontstaan van Rijnvicus meeverhuisd. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling en het feit dat ik zo veel bedrijven van binnen zie. Daar heb ik veel van geleerd. Ook geeft het me energie om zo veel te werken met mensen die andere talen spreken. De taal die je spreekt, geeft vorm aan de wereld om je heen. En het leren van een nieuwe taal verbreedt je blik. Ik vind het zelf leuk om andere talen te leren en ik vind het net zo leuk om andere mensen te helpen bij het leren van de Nederlandse taal.  

Het geeft me energie om werkzoekenden aan bedrijven te koppelen op basis van hun karakter en talenten, in plaats van alleen werkervaring en diploma’s. En om ervoor te zorgen dat deze mensen vervolgens (intern) opgeleid worden. 

Mensen omschrijven mij vaak als vrolijk, gepassioneerd en integer. Ik houd ervan om mogelijkheden tot op de bodem uit te zoeken.