Rijnvicus-app voor medewerkers feestelijk gelanceerd!

Nieuws / 15 december, 2022

Feest bij Rijnvicus 馃巿want de app voor alle medewerkers van Rijnvicus is vandaag gelanceerd!

Veel dan onze collega's werken in de productie, buitendienst of zijn gedetacheerd. Zij werken vaak niet met een computer. Om onze medewerkers zo goed mogelijk op de hoogte te houden hebben we een app laten ontwikkelen. Met deze speciale Rijnvicus-app blijft iedereen op de hoogte van al het nieuws binnen Rijnvicus. 

Wij vinden het belangrijk dat de berichten in de app iedere medewerker aanspreekt. Daarom wordt deze beheerd door diverse medewerkers uit de hele organisatie. Iedereen kan nieuwtjes insturen. Een app v贸贸r en d贸贸r medewerkers!

En wat is er al veel leuks gedeeld! Zo zijn onder andere diverse vlogs gemaakt door onze Razende Rijnvicus Reporters waarin je een dag op de werkvloer meekrijgt. Ook delen wij successen en kun je in de app belangrijke documenten raadplegen. 

Wij zijn heel blij met deze moderne toevoeging aan ons sociaal ontwikkelbedrijf! En wie weet gaan onze reporters in de toekomst ook extern. 

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Er m贸et iets gebeuren vanuit de Tweede Kamer

鈥楧e sociale infrastructuur brokkelt steeds verder af. Voor grote groepen werkzoekenden is er geen ondersteuning om aan het werk te komen.鈥 Dit constateert Berenschot.…

Nieuws
papieren en laptop