Rijnvicus-app voor medewerkers feestelijk gelanceerd!

Nieuws / 15 december, 2022

Feest bij Rijnvicus ­čÄłwant de app voor alle medewerkers van Rijnvicus is vandaag gelanceerd!

Veel dan onze collega's werken in de productie, buitendienst of zijn gedetacheerd. Zij werken vaak niet met een computer. Om onze medewerkers zo goed mogelijk op de hoogte te houden hebben we een app laten ontwikkelen. Met deze speciale Rijnvicus-app blijft iedereen op de hoogte van al het nieuws binnen Rijnvicus. 

Wij vinden het belangrijk dat de berichten in de app iedere medewerker aanspreekt. Daarom wordt deze beheerd door diverse medewerkers uit de hele organisatie. Iedereen kan nieuwtjes insturen. Een app v├│├│r en d├│├│r medewerkers!

En wat is er al veel leuks gedeeld! Zo zijn onder andere diverse vlogs gemaakt door onze Razende Rijnvicus Reporters waarin je een dag op de werkvloer meekrijgt. Ook delen wij successen en kun je in de app belangrijke documenten raadplegen. 

Wij zijn heel blij met deze moderne toevoeging aan ons sociaal ontwikkelbedrijf! En wie weet gaan onze reporters in de toekomst ook extern. 

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus verduurzaamt het pand

Het Rijnvicus pand krijgt steeds meer een duurzaam jasje. De afgelopen weken zijn er veel werkzaamheden verricht in en om het gebouw. Alles om…

Nieuws
RV verduurzaamt het pand

Lunchroom De Verrassing bestaat 10 jaar!

Op woensdag 12 april kreeg Belinda Martens, locatiemanager van lunchroom De Verrassing een telefoontje van het Alphens Nieuwsblad. Marieke Roggeveen, journalist vertelt: 'Ik heb…

Artikel
Team van De Verrassing zwaait buiten, voor hun logo