Samenwerking Rijnvicus en Werkgeverservicepunt Holland Rijnland

Rijnvicus is trotse partner van het Werkgeverservicepunt Holland Rijnland. Dit regionale samenwerkingsverband met UWV, gemeenten en sociaal ontwikkelbedrijven heeft als doel de gezamenlijke dienstverlening richting werkgevers te verbeteren. Daarmee helpen we werkgevers hun aandeel te leveren aan de inclusieve arbeidsmarkt. En dat is hard nodig, juist nu.

Wat doet het WSP HR?

In deze korte animatievideo leggen we uit wat het Werkgeversservicepunt Holland Rijnland doet voor werkgevers en werkzoekenden. 

Kick-off nieuwe brancheteams

Brasserie Buitenhuis was de ideale locatie voor de kick-off van 7 nieuwe brancheteams. In deze teams zijn onze diensten, regelingen en kennis gebundeld. Ieder team heeft specifieke branchegerichte kennis zodat wij werkgevers optimaal kunnen adviseren.

Jobsafari XXL

Werkzoekenden op jobsafari, op bezoek bij ondernemers

De brancheteams Techniek, Electro-montage & Bouw organiseerden een Jobsafari XXL waar 16 jongeren de kans kregen een aantal bedrijven te
bezoeken.

Drive-in bioscoop

WSP-HR drive in bioscoop

Een ontzettend leuke en inventieve idee:
Een Drive In bioscoop, waar werkgevers uit de regio vanuit hun auto kijken naar videopitches van werkzoekenden.

WSP HR biedt ondersteuning MVO

De arbeidsmarkt is inclusiever en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vraagt meer aandacht. WSP HR geeft ondernemers ondersteuning bij deze uitdaging!