Rijnvicus in de krant

Nieuws / 22 september, 2022

De Stappentrap - met elke stap dichterbij die kansrijke baan

Rijnvicus biedt wegen naar werk voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (nog) niet gemakkelijk te bereiken is. Die wegen worden bewandeld aan de hand van verschillende ontwikkeltrajecten. Een daarvan is De Stappentrap.

Met De Stappentrap wordt de afstand tussen werkzoekende en een kansrijke baan in 4 stappen verkleind. Inmiddels doen 6 enthousiaste lokale ondernemers mee aan De Stappentrap en bieden zij kandidaten een externe werkervaringsplaats aan waarin zij kunnen groeien!

Benieuwd hoe het werkt?

Lees het artikel op pagina 25 in het Alphens Nieuwsblad, op pagina 24 van de Gouwe Koerier of bekijk het artikel De Stappentrap.

Wil jij als ondernemer ook een trede op onze Stappentrap? Wij staan open voor vele samenwerkingen. Neem contact op via info@rijnvicus.nl of 0172 - 504 504.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus verduurzaamt het pand

Het Rijnvicus pand krijgt steeds meer een duurzaam jasje. De afgelopen weken zijn er veel werkzaamheden verricht in en om het gebouw. Alles om…

Nieuws
RV verduurzaamt het pand

Lunchroom De Verrassing bestaat 10 jaar!

Op woensdag 12 april kreeg Belinda Martens, locatiemanager van lunchroom De Verrassing een telefoontje van het Alphens Nieuwsblad. Marieke Roggeveen, journalist vertelt: 'Ik heb…

Artikel
Team van De Verrassing zwaait buiten, voor hun logo