Rijnvicus in de krant

Nieuws / 2 november, 2022

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over leren in de praktijk bij Rijnvicus. In het artikel lees je wat Rijnvicus en mboRijnland doen om jongvolwassenen te helpen om mbo-niveau 1 en 2 te halen.

'Iedereen is leerbaar'

Jongeren die nog geen diploma of startkwalificatie hebben en voor wie leren in de praktijk beter past, kunnen terecht bij School@Work. Met School@Work leer je op de werkvloer bij Rijnvicus. Met deze opleiding krijgen jongeren de mogelijkheid om in één jaar de entreeopleiding te behalen en eventueel door te stromen naar niveau 2. Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Leven Lang Flex brengt overheid, onderwijs en bedrijven bij elkaar.

In het artikel op de website van CIV Leven Lang Flex lees je over de ervaring van student Ömer en is praktijkopleider Lorenzo aan het woord.

Lees het hele artikel nu online in de krant:
Alphens Nieuwsblad - pagina 26
Gouwe Koerier – pagina 10

Bekijk het krantenartikel 'Rijnvicus en mboRijnland helpen jongvolwassenen om mbo-niveau 1 en 2 te halen'

Aanmelden School@Work

Voor meer informatie over School@Work of om aan te melden kun je naar www.schoolatwork.nl


Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus in de krant

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'leren werken in een simulatieomgeving logistiek!'. Deze simulatieomgeving werd feestelijk…

Artikel

Successen mag je delen

Elke dag helpen de klantregisseurs van Rijnvicus werkzoekenden richting een betaalde baan. Soms gaat dat snel, maar vaak is het een weg van begeleiden,…

Artikel