Rijnvicus in de krant

Nieuws / 7 december, 2022

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'alle beetjes helpen'. Rijnvicus is de afgelopen weken een aantal initiatieven gestart voor collega's onder de campagne 'alle beetjes helpen'. Het leven is voor iedereen een stuk duurder geworden. Met deze initiatieven hopen wij iedereen die het nodig heeft bij Rijnvicus een hart onder de riem te steken.

Initiatieven tijdens de campagne

Er zijn voorlichtingen gegeven over voorzieningen en regelingen, er is hulp aangeboden bij de aanvraag van de groene bon, er is gratis fruit en de gezonde donderdag-hap is geïntroduceerd waarmee je voor € 2,50 een gezonde maaltijd kan kopen.

Ook is er een oproep gedaan om uitgelezen boeken, gespeelde spelletjes en puzzels in de ruilkast te leggen zodat je er iemand anders blij mee maakt. Rijnvicus staat immers ook voor Duurzaamheid!
Daarnaast zijn alle Rijnvicus medewerkers uitgenodigd om Tweede Kerstdag bij Rijnvicus te vieren. Zo zorgen we met elkaar voor een warme en gezellige kerst!

Lees het hele artikel nu online:
Alphens Nieuwsblad - pagina 24
Gouwe Koerier – pagina 18

Bekijk het artikel 'Alle Beetjes Helpen'

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus verduurzaamt het pand

Het Rijnvicus pand krijgt steeds meer een duurzaam jasje. De afgelopen weken zijn er veel werkzaamheden verricht in en om het gebouw. Alles om…

Nieuws
RV verduurzaamt het pand

Lunchroom De Verrassing bestaat 10 jaar!

Op woensdag 12 april kreeg Belinda Martens, locatiemanager van lunchroom De Verrassing een telefoontje van het Alphens Nieuwsblad. Marieke Roggeveen, journalist vertelt: 'Ik heb…

Artikel
Team van De Verrassing zwaait buiten, voor hun logo