Rijnvicus in de krant

Artikel / 8 maart, 2023

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'leren werken in een simulatieomgeving logistiek!'. Deze simulatieomgeving werd feestelijk geopend door wethouder Anouk Noordermeer.

Leren in een afgeschermde omgeving

Rijnvicus heeft een vernieuwde leerwerkomgeving logistiek om werkzoekenden nog beter voor te bereiden op het werk in de logistiek.
Naast de leerwerktrajecten Groen, Horeca en Schoonmaak kunnen werkzoekenden ervaring opdoen binnen de Logistiek. De arbeidsmarkt is continue in ontwikkeling en daar passen wij onze leerwerktrajecten op aan! Met de komst van een nieuwe simulatieruimte bij het leerwerktraject is
een uitbreiding gekomen in het leren van logistieke vakvaardigheden.

De leerwerkomgeving Logistiek is vernieuwend, omdat kandidaten bij ons leren in de simulatieruimte. Binnen deze afgeschermde omgeving leer je op eigen tempo onder andere orderpicken, met heftrucks te rijden en weet je na afloop alles over de processen en veiligheidsvoorschriften. Daarna leren kandidaten door in de reguliere logistieke afdeling van Rijnvicus en doorstromen naar werkgevers.

Lees het hele artikel nu online:
Alphens Nieuwsblad - pagina 31
Gouwe Koerier – pagina 25

Bekijk het artikel 'Leren werken in een simulatieomgeving logistiek'

Wil je al onze krantenartikelen nog eens rustig teruglezen? Dat kan! Wij hebben ze gebundeld op deze handige pagina.

Alle berichten

Gerelateerde Artikelen

Er móet iets gebeuren vanuit de Tweede Kamer

‘De sociale infrastructuur brokkelt steeds verder af. Voor grote groepen werkzoekenden is er geen ondersteuning om aan het werk te komen.’ Dit constateert Berenschot.…

Nieuws
papieren en laptop