Hamza en presentator in de keuken van het bedrijfsrestaurant bij Rijnvicus

RTL4 bij Rijnvicus op bezoek

Artikel / 6 maart, 2023

Aanstaande zondag, 5 maart zijn onze filmsterren van Rijnvicus op tv te zien! Om 15.30 uur wordt het televisieprogramma 'Onderweg naar de regio' op RTL4 uitgezonden. En een klein deel gaat over Rijnvicus. We vertellen over onze leerwerktrajecten, wat het bijvoorbeeld jongeren heeft gebracht en veel meer. Kijken dus!

The making of...

Sinds vorig jaar hebben wij een paar enthousiaste vlog-collega's in ons midden, de Razende Rijnvicus Reporters. De vlogs zijn vooral bedoeld voor intern gebruik. Maar onze werkleider Groenvoorziening, Robbert Aartman, heeft een leuke vlog gemaakt van de opnames. Hij deelt deze ook graag extern. Bekijk de vlog 'behind the scenes'.

Er is meer!

Er volgen binnenkort nog 2 uitzendingen waarin Rijnvicus te zien is. We hebben immers zoveel te vertellen. We houden jullie uiteraard op de hoogte wanneer we dit uitzenden. Veel kijkplezier šŸ‘šŸ¼!

Mocht je de uitzending gemist hebben, de aflevering is daarna terug te kijken op Videoland.

Alle berichten

Gerelateerde Artikelen

Rijnvicus in de krant

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'leren werken in een simulatieomgeving logistiek!'. Deze simulatieomgeving werd feestelijk…

Artikel

Successen mag je delen

Elke dag helpen de klantregisseurs van Rijnvicus werkzoekenden richting een betaalde baan. Soms gaat dat snel, maar vaak is het een weg van begeleiden,…

Artikel