Sociaal ondernemen loont

Nieuws / 21 oktober, 2021

Werkzoekenden en bedrijven samenbrengen door sociaal ondernemen, dat is één van onze missies. Een bedrijf uit Alphen aan den Rijn was op zoek naar een vrachtwagenchauffeur. Een enthousiaste kandidaat uit de regio Leiden zocht een baan als vrachtwagenchauffeur. Dankzij de nauwe samenwerking binnen Werkgevers Servicepunt Holland-Rijnland konden we hen samenbrengen.

Rijnvicus zit samen met DZB Leiden, Provalu en UWV in een brancheteam Transport & Logistiek, en kan daardoor verder kijken dan alleen binnen de eigen organisatie. Team Transport & Logistiek ondersteunt werkgevers bij het opleiden van zijinstromers tot vrachtwagenchauffeur. Dit heeft al tot meerdere mooie matches geleid, waaronder deze bij familiebedrijf Bakkerij Visser B.V.!

Maar wij ondersteunen niet alleen op het gebied van Transport & Logistiek. Benieuwd of het ook iets voor jouw organisatie is? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via WSP Holland-Rijnland.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Rijnvicus in de krant

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over 'alle beetjes helpen'. Rijnvicus is de afgelopen weken een aantal…

Nieuws