Stappentrap: ondernemers en Rijnvicus zetten ontwikkeling van werkzoekenden voorop

Nieuws / 21 december, 2021

Op 14 december zijn de eerste verklaringen voor de Stappentrap ondertekend door de betrokken ondernemers. De Stappentrap is de oplossing om geschikt personeel te vinden en verder te ontwikkelen bij werkgevers uit de regio. Daardoor vinden werkzoekenden met een uitkering, een betaalde baan.

Inzicht in talenten

Door de Stappentrap kunnen ondernemers op een laagdrempelige wijze samen met Rijnvicus personeel ontwikkelen. Hierdoor krijgt de ondernemer inzicht in het de talenten en groeimogelijkheden van hun medewerkers.
De eerste ondernemers gaan al aan de slag met Stappentrap, namelijk:

  • Boomkwekerij M.J.G. de Jong
  • Ten Brink Food Herenhof B.V.
  • Van der Valk hotel Avifauna
  • Samen Sterker B.V.
  • Hillsafety B.V.

Daarnaast ondersteunen de VOA, gemeente en EDBA dit initiatief en zij zorgen er mede voor dat er voldoende geïnteresseerde werkgevers voor de stappentrap zijn.
Wethouder Han de Jager: “Ik ben trots op deze ondernemers die werkzoekenden een kans geven om te leren en te werken, zodat ze er klaar voor zijn de arbeidsmarkt te betreden.”

Meer weten?

De Stappentrap maakt het mogelijk om gemotiveerde medewerkers te ontwikkelen en vinden voor uw onderneming. Benieuwd hoe we dat precies doen? Kijk op onze pagina over de Stappentrap.

Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Werkzoekende Mihretab behaalt praktijkverklaring!

Op 26 april heeft Mihretab zijn praktijkverklaring ontvangen bij Weaf Fulfilmentservices. Dit is een mooie prestatie. Hij is een gemotiveerde werkzoekende die via Rijnvicus…

Nieuws

Jan-Willem Aniba van Samen Sterker verheft jobcarving tot kunst

Jan-Willem Aniba van Samen Sterker won in 2021 de Hartstikke Sociaal Bokaal. Het bedrijf bouwt hoogwaardige prefab woningen, met name voor de vakantiemarkt en…

Verhaal
Intobusiness Magazine, Alphen, Lancering Magazine, Rijnvicus,

Rijnvicus daagt ondernemers uit: zet mensen voorop!

Rijnvicus ontving recentelijk 70 ondernemers tijdens de lancering van de lente-editie van de INTO business Alphen. Tijdens deze lancering deed Annelies Doornbosch (directeur Rijnvicus)…

Nieuws
Share This