Uitreiking op 3 november Hartstikke Sociaal Bokaal voor ondernemers  

Nieuws / 16 augustus, 2022

Rijnvicus reikt elk jaar de Hartstikke Sociaal Bokaal uit aan ondernemers met een sociaal hart. De bokaal is voor ondernemers die werkzoekenden een steuntje in de rug geven richting werk in hun onderneming.   

Uit alle aangedragen sociale ondernemers maken wij in het najaar de 3 genomineerden bekend. Op donderdag 3 november 2022 nodigen wij ondernemers en wethouders van Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop uit voor de uitreiking.  

3 Genomineerden 
Deze middag stellen de genomineerden zich voor aan alle genodigden via een filmpje. Ook is de winnaar van vorig jaar, Jan-Willem Aniba van Samen Sterker, aanwezig. Hij blikt samen met het publiek terug op een jaar als winnaar van de Hartsikke Sociaal bokaal. De aanwezigen stemmen na afloop van de 3 getoonde filmpjes dé ondernemer met het grootste sociale hart, de winnaar van de Hartstikke Sociaal Bokaal. 

Uiteraard ontbreekt een goede spreker ook niet. De spreker neemt iedereen mee in het thema van De week van het werk. En dat is dit jaar: Blij personeel werkt.   

Maak kennis 
De uitreiking is een onderdeel van De Week van het Werk. Aansluitend is gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje met elkaar te spreken en kennis te maken. Tientallen sociale ondernemers op één middag bij elkaar.  

En natuurlijk zijn de collega’s van Rijnvicus ook aanwezig. Heb je een idee over een samenwerking, of een vraag over uit te besteden werk? Wil je netwerken met andere ondernemer-collega’s of de winnaar spreken van de bokaal? Dit is je kans. Wie weet sta jij volgend jaar dan wel op het podium als meest sociale ondernemer 2023! 

Ik wil er bij zijn!
Hier wil je natuurlijk bij zijn! Je bent van harte welkom van op donderdag 3 november van 16.00 tot 19.30 uur - inclusief de VOA-borrel* - bij Rijnvicus, Distributieweg 10, Alphen aan den Rijn. Meld je nu vast aan!

*De borrel wordt mogelijk gemaakt door Rijnvicus en is een initiatief van de VOA. 

Winnaar HSB 2021, Samen Sterker
Winnaar van de Harstikke Sociaal Bokaal 2021 is Samen Sterker
Alle berichten

Gerelateerd Nieuws

Banenparade met Open Hiring Café op 5 november

Op zaterdag 5 november staan weer ruim 60 ondernemers uit de regio met uitdagende banen op onze moderne en feestelijke Banenparade met Open Hiring…

Nieuws

Brede politieke belangstelling voor werk Rijnvicus & Serviceplein

Sinds dit voorjaar heeft de gemeente Alphen aan den Rijn een nieuwe gemeenteraad en een nieuw college. Bestaanszekerheid is een belangrijk thema in het…

Nieuws
Artikel

Rijnvicus in de krant

We staan in het Alphens Nieuwsblad en de Gouwe Koerier met een artikel over de krappe arbeidsmarkt. Rijnvicus helpt ondernemers met het vinden van…

Nieuws
Share This