Conny

Conny van de Hoef

Werkgeversadviseur

Bel 06-28239093 of stuur een e-mail naar:
cvandehoef@alphenaandenrijn.nl  

Conny helpt je op weg met…

Mijn naam is Conny van de Hoef, als Werkgeversadviseur Branch Groen en Branch Zorg, werk ik ruim 3 jaar bij Rijnvicus, daarvoor deed ik ditzelfde werk ook al bijna 2 jaar in een andere gemeente. Daarvoor heb ik altijd in het bedrijfsleven gewerkt, vooral als accountmanager in technische bedrijven.

Ik heb veel contacten met werkgevers in vooral de bouw en techniek, groenvoorziening, kwekerijen en de zorg. Vanuit een kandidaat ga ik op zoek naar de werkgever die het beste past zodat de kansen zo groot mogelijk zijn op een duurzame arbeidsrelatie. Liever zoek ik iets langer naar een baan waarbij kandidaat en werkgever goed bij elkaar passen. Praktijkleren kan daar een goede manier bij zijn om personeel zelf intern op te leiden.

Vanuit Rijnvicus werken wij samen met onze collega’s in de arbeidsregio Holland Rijnland en maak ik deel uit van brancheteam Groen. Hierdoor kan ik makkelijk over gemeentegrenzen heen werken. Overigens werkt Rijnvicus niet alleen voor Alphen aan den Rijn, maar ben ik ook regelmatig in Kaag en Braassem of Nieuwkoop te vinden. Ik maak deel uit van het overleg binnen de Greenport Boskoop en ben zo goed op de hoogte wat er in deze groene regio speelt en kan op mijn beurt informeren over personeel, maar ook uitbesteden van werk. Want ook dat is mogelijk bij Rijnvicus. Mijn collega’s van het commerciële team vertellen u hier graag meer over.

Conny is weg van…

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten om te wandelen of fietsen en lees ik graag een boek.   

Het geeft mij veel voldoening als het lukt om een werkgever aan een fijne nieuwe medewerker te helpen. Mooie verhalen heb ik genoeg, bijvoorbeeld over iemand in de groenvoorziening, bij een kwekerij, in een verpleeghuis of als hulp in de huishouding. Neem gerust contact met mij op, dan deel ik deze verhalen graag met u en kunnen we bespreken hoe een inclusief arbeidsbeleid ook voor uw bedrijf kan werken.